El camp de futbol municipal va acollir ahir a la tarda la 6a edició del partit de futbol contra el càncer, una ja tradicional cita anual organitzada per l’associació juvenil Cucarull i la Penya Blaugrana de Roda de Barà, que té l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra aquesta malaltia. 
Una setantena de jugadors, aficionats, amateurs o professionals, -com el cas de Xavi Aguado, ex-jugador del Reial Zaragoza, que va participar amb el conjunt de la Penya Blaugrana-, dividits en quatre equips d’adults (dos conjunts de la Penya Blaugrana, el combinat del Punt d’Informació Juvenil i el càmping Arc de Barà), dos equips benjamins (Roda i Penya Blaugrana) i dos infantils (càmping Creixell i Trànsfugues), van jugar un total de 8 partits de 20 minuts de durada cada un. 
A diferència de les edicions anteriors no va ser el combinat del Punt d’Informació Juvenil qui va guanyar el petit torneig organitzat. Enguany l’equip del càmping Arc de Barà es va imposar en tots els partits disputats, i es va proclamar campió en una final disputada contra el PIJ amb un marcador 2-0. El tercer classificat va ser el primer equip de la Penya Blaugrana en guanyar al segon combinat de la mateixa entitat per tres gols a dos. 
Amb gran èxit d’assistència de públic i participants, el partit va aconseguir recaptar un total de 1.253 euros, 335 euros més que a l’anterior edició, que seran donats en la seva totalitat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) per la investigació en la lluita contra el càncer i la disminució de l’impacte causat per aquesta malaltia, millorant la vida de les persones que la pateixen. 
Els que es van apropar al camp van poder col•laborar a través de diferents mètodes, amb la compra de l’entrada, a un preu de 3 euros, de la samarreta solidària del partit, a 6 euros, amb l’adquisició dels tiquets per participar en la rifa d’un pernil i diferents lots de productes, o a través dels donatius que es podien dipositar a les guardioles de l’aecc.