Amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer, el camp de futbol municipal va acollir ahir a la tarda la setena edició d’aquesta ja tradicional cita anual organitzada per la Penya Blaugrana i l’associació juvenil Cucarull, amb la col•laboració de l’Ajuntament.

Amb gran èxit d’assistència de públic, en total, amb la venda de les entrades, a un preu de tres euros, de les samarretes solidàries de l’esdeveniment, a sis euros, la venda de números per participar a la rifa i els donatius, la setena edició del partit de Futbol Contra el Càncer va aconseguir recaptar 1.222 euros.

Tot el recaptat serà donat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) per a la investigació en la lluita contra aquesta malaltia i la disminució de l’impacte causat per la mateixa, millorant la vida de les persones que la pateixen.

Més d’una seixantena de jugadors de totes les edats i nivells físics, dividits en dos equips –Real Betis Balompié blanc i negre-, van jugar dues parts de 45 minuts. Durant el descans va arribar el torn dels més petits, que també es van solidaritzar amb la causa. Va ser el conjunt blanc, dirigit per Antonio Muñoz, el que finalment es va imposar per 4 gols a 3.


Aquesta edició ha comptat amb la participació especial d’Andrés Martín, que ha aparegut recentment al programa emès per la cadena Cuatro ‘Un príncipe para Corina’. Martín, conegut popularment com ‘Capitán América’, va ser un dels membres del grup dels ‘Nerds’ que va aconseguir arribar a la final del programa televisiu. El barceloní de 23 anys va ser l’encarregat de realitzar el servei d’honor i va voler participar de forma activa jugant durant tot el partit amb l’equip blanc.

Un dels organitzadors de l’esdeveniment, Manel González, de l’associació juvenil Cucarull, es va posar en contacte amb ell per oferir-li participar en aquesta edició després que Andrés Martín visités el Roc de Sant Gaietà per gravar un videoclip d’altre dels concursants del reality show. Davant aquesta petició el ‘Capitán América’ no ho va dubtar i va acceptar.

Cal destacar també la participació al partit, per segon any consecutiu, de Xavi Aguado, ex-jugador del Reial Zaragoza. 

Lliurament de diplomes

L’organització del Futbol Contra el Càncer va decidir lliurar dos diplomes commemoratius a Pilar Mancera Aroca i a Noemí Virgili Treserres, en reconeixement per les tasques dutes a terme en la investigació de malalties com el càncer i l’esclerosi múltiple.

Es va realitzar, també, una menció especial per la seva participació i implicació a Andrés Martín i a Martín Huertas, àrbitre del partit.